Aanmelden voor het Young Coders traineeship!

Ben je enthousiast en wil je jezelf opgeven als trainee bij Young Coders? Tof! Hieronder beschrijven de  de stappen die je moet doorlopen om in aanmerking te komen. Je kunt je direct inschrijven door gebruik te maken van het formulier aan de rechterzijde! Voordat we contact met je opnemen willen we je vragen om onderstaande procedure goed door te lezen en ook onze F.A.Q. goed door te nemen.

If you are an International candidate and/or don’t speak Dutch, then please follow this link to our international sign-up page. Additional rules apply!

 

1. Aanmelden via de website
Meld je hiernaast aan met het formulier. Je wordt op de dag van je aanmelding direct via het door jou gekozen medium benaderd om een afspraak te maken voor een kort telefoontje.
2. Kort telefoongesprek
In een kort telefoongesprek door één van onze recruiters leren we je wat meer over je (studie)achtergrond en waarom jij graag als trainee bij Young Coders aan de slag wilt. Ook heb je de gelegenheid om al je vragen te stellen natuurlijk. Aan het eind van het gesprek besluit de recruiter of hij/zij je uitnodigt voor de eerste ronde.
3. Cognitieve vaardigheden test
Je krijgt inloggegevens toegestuurd voor onze cognitieve vaardighedentest waarin je rekenkundig, abstract en verbaal denkvermogen wordt getoetst. Deze test wordt getimed en duurt in totaal een uurtje. Je kunt deze test gewoon thuis maken achter je eigen computer of laptop. Maak je de test op een werkdag tijdens kantooruren? Dan krijg je meestal diezelfde dag nog de uitslag per e-mail. Heb je voldoende punten? Dan krijg je direct een uitnodiging voor de volgende ronde. Heb je onvoldoende punten? Dan danken we je hartelijk voor je deelname en eindigt jouw reis hier.
4. Tekenen intentieverklaring
Vanaf deze ronde gaan we in je investeren gezien je hebt laten zien dat je over de cognitieve capaciteiten beschikt om een traineeship te kunnen volgen bij Young Coders. We gaan een PAPI3 test bij je afnemen. Deze test is erg duur en wij hebben eigen mensen moeten opleiden om deze test af te mogen nemen. We vragen je dan ook om een intentieverklaring te tekenen waarin je aangeeft dat je graag door wilt gaan met het traineeship. Mocht je een traineeship aangeboden krijgen en hebben geaccepteerd, maar op een later moment er toch vanaf zien, mogen we jou de kosten voor de afname van de PAPI3 test in rekening brengen à € 250,- exclusief btw. Zien wij van het traineeship af, kost het je natuurlijk niets. Zodra we de getekende intentieovereenkomst hebben ontvangen, nodigen we je uit voor de test!
5. PAPI3 persoonlijkheidstest
In een ochtend- of middag nemen we bij ons op locatie in Amersfoort een tweetal persoonlijkheidstests bij je af. Je beantwoord twee vragenlijsten waaruit wij vervolgens een werk-gerelateerd persoonlijkheidsprofiel kunnen samenstellen. Direct na het beantwoorden van de vragenlijsten krijg je van ons het feedback rapport die we vervolgens in een daarop volgend interview samen doornemen door een gekwalificeerde PAPI3 specialist. Op basis van je cognitieve test, de persoonlijkheidstest en je interview nemen we de beslissing om jou een traineeship aan te bieden. Dit hoor je binnen een werkdag!
6. Arbeidsovereenkomst
Ongeveer twee weken voor de start van de bootcamp krijg je van onze Payrolling partner een e-mail waarin je gevraagd wordt een aantal zaken aan te leveren voor je arbeidsovereenkomst. Vervolgens wordt deze digitaal aangeboden en kun je je overeenkomst tekenen. Je krijgt toegang tot ons urensysteem en kan uren gaan boeken bij aanvang van de bootcamp.
7. Bootcamp time!
Uiterlijk een week van tevoren krijg je een informatiemail met alle gegevens over de bootcamp:

  • Locatie en aanvangstijden
  • Informatie over je docent(en)
  • Informatie over je medeleerlingen
  • Informatie over de eerste dag en wat je mee moet nemen.

Schrijf je in!