Het tijdperk van de bootcamps

We leven in het tijdperk van de Bootcamps. De snelcursussen voor informatie waarbij intensieve inzet vereist is. Bootcamps voor coding zijn essentieel in een sterk digitaliserende wereld. Momenteel is de druk op de banenmarkt het hoogst in de ICT sector....

Lees meer

Klaar voor de start af!

Klaar voor de start: af! Young Coder Werner van Randeraat deelt zijn ervaring tijdens het bootcamp in dit eerste blog waar hij terugkijkt naar zijn twijfels, zijn overwinningen en hoe hij steeds enthousiaster is geworden over de Young Coders leermethodiek.

Lees meer

De strijd om talent

Als de vijver van talent is leeggevist, moet je soms je eigen vijver graven en je eigen talent gaan kweken. Lees hier hoe Young Coders organisaties helpt met deze lastige taak.

Lees meer

Welkom bij de generatie Y

De millennial, ook wel de generatie Y genoemd: een veelbesproken term waar elk bedrijf mee te maken heeft of gaat krijgen aan beide zijden van het bedrijfsspectrum: medewerkers én klanten.

Lees meer

Van trainee naar developer binnen één jaar

In juni starten we weer met een klasje Young Coders waarvan de selectie van kandidaten voor een traineeship in volle gang is. In de tussentijd proberen wij deze trainees van te matchen op projecten bij onze klanten. Tijdens onze gesprekken met klanten valt ons een...

Lees meer