Boost je carrière samen met Young Coders

Stappen maken in je loopbaan is heel belangrijk. Maar die stappen moeten weloverwogen en niet te groot zijn. Door systematisch en gericht aan je loopbaan te bouwen, ontwikkel je een bijzonder gewaardeerde set aan skills en werkervaring. Young Coders biedt jou precies dat: Een goed uitgestippelde loopbaan waarbij wij je begeleiden tot het gewenste resultaat. Daarom bieden we je een goede opleiding via ons Young Coders bootcamp voordat je je eerste stap gaat zetten.

Wat kun je verwachten na je deelname aan het Young Coders bootcamp

Nadat je het bootcamp succesvol hebt afgerond ga jij, begeleid door ons team van trainers en je eigen Succes Coach voor een vooraf bepaalde periode aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. Denk hierbij aan opdrachtgevers in de finance sector, automotive industrie, marketing en communicatie of interessante startups. Als deze periode voorbij is de mogelijkheid groot dat je in dienst kan treden bij onze opdrachtgever. Je bent dan als het ware klaar om uit te vliegen als Young Coder! Je dienstverband bij Young Coders eindigt dan ook.

What if?

Natuurlijk is geen persoon hetzelfde. En je ambities en mogelijkheden kunnen ook wijzigen door allerhande externe factoren. Daar houden we natuurlijk ook rekening mee. Young Coders gelooft in incentives en niet in penalties. Daarom gebruiken wij juist onze positieve insteek om jouw zo goed mogelijk te motiveren. En mocht je levenspad een andere kant op slaan, dan is er heel veel bespreekbaar.

Meer weten over Young Coders?

Wil jij meer informatie over Young Coders of wil je je inschrijven? Geef je telefoonnummer even door en we sturen je een app!

 

 

Wil jij starten met een traineeship?

Doorloop ons stappenplan en je weet snel of jij gekwalificeerd bent om te starten als Young Coder!