Over Young Coders

Young Coders is gespecialiseerd in het maximaliseren van de waarde van young professionals. Het idee van Young Coders is ontstaan vanuit een dringend tekort aan goed opgeleide jongeren binnen het IT domein, waarbij de nadruk vooral ligt op developers/coders, applicatiebeheerders en testers. Onze relaties zijn vaak op zoek naar het schaap met de vijf poten in een leeggeviste vijver. Young Coders weet op een interessante wijze jong talent aan zich te binden die graag aan de slag willen als developer bij onze opdrachtgevers. Het is dan ook het uitgangspunt dat onze Young Coders mogelijk de overstap maken naar een dienstverband bij onze opdrachtgevers.

Wat doet Young Coders

Young Coders is geen “detacheringsbureau”. Wij zorgen ervoor dat jonge mensen met een goed stel hersenen meer waard worden op de arbeidsmarkt. Dit doen wij door ze een goede, interne opleiding te laten volgen bij Young Coders. Deze opleiding sluit naadloos aan bij de behoefte van onze opdrachtgevers. Na één of twee maanden gaan ze als trainee aan de slag bij onze opdrachtgevers en worden gedurende een één of tweejarig traject on site begeleid door onze trainers. Zo ontstaat er een kweekvijver van jong talent bij onze opdrachtgevers op locatie. Onze Young Coders hebben een mogelijke schitterende aanstelling in het vooruitzicht bij onze opdrachtgever na deze periode. Onze opdrachtgever weet zeker dat ze goed opgeleide mensen in dienst nemen die de bedrijfscultuur al goed kennen en en dus direct verder inzetbaar zijn. Een win-win situatie!

Waarom kiezen voor Young Coders

Als je Young Coder wilt worden moet je een aantal tests doorlopen. Intelligentie, inzicht en social skills worden hierbij getoetst. Slaag je voor de tests? Dan weten wij zeker dat jij een Young Coder kan worden. Als je eenmaal binnen bent ben je verzekerd van een goede opleiding, een goed startsalaris en een vooruitzicht op een mooie baan bij één van onze opdrachtgevers. Voor onze opdrachtgevers is Young Coders dé oplossing voor het arbeidstekort binnen de ICT. Op locatie worden de Young Coders hands-on bekend met je organisatie en worden door onze trainers begeleid bij de dagelijkse werkzaamheden. Je bent als opdrachtgever verzekerd van een continue aanwas van nieuw talent, dat perfect matched met je organisatie. En dit talent wil ook echt bij jouw organisatie aan de slag! Kortom: Voor alle partijen en bijzonder interessant aanbod!

Neem vandaag nog contact op met Young Coders!

Ben jij een potentiële Young Coder en wil je een afspraak maken om de test te doen? Meld je dan hier aan! Ben je een opdrachtgever en wil je meer weten over de mogelijkheden die Young Coders biedt? We komen graag met je in contact. Wij hebben vestigingen in Amersfoort en Amsterdam, voor een optimale bereikbaarheid. Je kunt bellen met 088 0043 668 of een appje sturen naar of bellen met Arjan Dost (06-433 79 780).

Wil jij starten met een traineeship?

Doorloop ons stappenplan en je weet snel of jij gekwalificeerd bent om te starten als Young Coder!