Wil jij werken bij de beste IT-talent accelerator van Nederland? Young Coders is op zoek naar gedreven, slimme, gepassioneerde (net) afgestudeerde HBO-ers en Academici. Na een intensieve bootcamp van 2 maanden, ga je aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. Dit kunnen zowel grote corporates zijn, als interessante startups.

Waarom jij een Young Coder wil worden

Waarom zou jij aan de slag gaan bij Young Coders? Wij vragen jou: Waarom niet? Young Coders bouwt samen met jou aan een waanzinnig mooie carriére binnen de ICT. ICT is én blijft de toekomst. Waarom? Er is geen enkele branche meer te bedenken waarbij ICT geen belangrijke rol meer speelt. De wereld wordt simpelweg steeds meer digitaal en afhankelijk van deze digitale middelen. Als jij weet hoe je deze middelen moet bouwen, testen of onderhouden, ben je van grote waarde voor je werkgever. Maar dan moet je wel de juiste opleiding hebben én ervaring. Als Young Coder krijg je dat allemaal: Een opleiding, je doet ervaring op bij onze klanten en na een afgesproken periode ben jij verzekerd van een vast contract bij onze klant. Ook is het mogelijk om per direct in dienst te treden. Dat hangt van de wens van onze opdrachtgever af.

Hoe je een Young Coder wordt

Young Coder word je niet zomaar. Het is een prestigieuze titel met waarde. Je moet er wat voor in je mars hebben en je moet er wat voor doen. Ten eerste zoeken wij de “real deal”. Ben jij gek op een intelligente uitdaging? Hou jij van problem solving? Los jij de sudoku’s van je oma binnen tien seconden op? Weet jij na 1 aflevering al wie de Mol is? Meld je dan aan en vertel wat over jezelf. Als wij een potentiële Young Coder in je zien nodigen we je graag uit voor onze tests. Hierbij begin je met een online competentietest waarbij je meestal dezelfde dag nog de uitslag te horen krijgt. Als je goed scoort maken we een afspraak voor een persoonlijkheidstest en een bijbehorend interview waarin we jou beter leren kennen en je sterke én zwakke punten herkennen. Wordt ons team blij van jou? Dan bieden we je een traineeship aan en begint je avontuur als Young Coder!

Yes! Ik ben een Young Coder.. En wat nu?

Jij hebt je krabbel gezet? Dan krijg je van ons de startdatum van het eerstvolgende bootcamp. Op basis van de plaatsen die onze opdrachtgevers hebben, krijg je van ons een volledig door ons betaalde supergoede opleiding die aansluit bij je toekomstige werkgever(s). Ons bootcamp traject duurt gemiddeld twee maanden. Tijdens die twee maanden krijg je van ons een royale onkostenvergoeding en leer je behalve de technische skills, ook hoe je het beste in teamverband samenwerkt op basis van Agile/Scrum. Na twee maanden zorgen wij ervoor dat je zo snel mogelijk kan beginnen bij één van onze opdrachtgevers. Je kan gelijk je opgedane kennis in praktijk brengen. En natuurlijk word je begeleid door onze coaches en trainers. Je wordt echt niet in het diepe gegooid.

Wil jij starten met een traineeship?

Doorloop ons stappenplan en je weet snel of jij gekwalificeerd bent om te starten als Young Coder!