Introductie Young Coders Academy

De Young Coders Academy is ideaal voor organisaties die bestaand of nieuw geworven personeel graag willen bijscholen in nieuwe programmeertechnieken. Een training volgen kun je het beste vergelijken met het halen van je rijbewijs: Je snapt de basis en bent in principe capabel genoeg om deel te nemen aan het verkeer, maar écht goed autorijden komt met ervaring. Dit geldt ook voor programmeren (coding in het Engels). Daarom eindigt de Academy niet na het klaslokaal, maar begeleiden we je mensen het jaar na de opleiding die ze hebben gevolgd. In welke mate dit nodig en wenselijk is, is afhankelijk van de gevolgde training.

Waar kunnen we jouw mensen in begeleiden?

Wij bieden twee verschillende opleidingsmogelijkheden:

  • Tech degrees – Dit zijn intensieve trajecten van 1-2 maanden die worden afgesloten met een examen en een certificaat
  • Tracks – Trajecten op maat die op basis van de wensen van jouw bedrijf worden samengesteld.

De tech degrees zijn gebaseerd op de volgende onderwerpen: Full stack javascript, Python, iOS development (Swift/Objective C) en Frontend web development. De tracks zijn enorm divers. Denk hierbij aan PHP, Javascript, Android development, Laravel, AngularJS, .NET en nog veel meer.

Hoe gaat een training in zijn werk?

De tech degrees en tracks worden op locatie bij Young Coders gedoceerd. De deelnemers kijken video’s, werken aan praktijkopdrachten en worden ondersteund door eigen docenten en docenten die via Skype/Slack te benaderen zijn. Indien er voor een tech degree wordt gekozen wordt het examen begeleid waarna bij een voldoende het certificaat wordt uitgereikt.

Na de training zal het eerste kwartaal onze development coach één dag per twee weken bij jou op locatie aanwezig zijn om de deelnemer in praktijk te begeleiden en mee te helpen met je project. Na dit kwartaal komt de development coach één keer per maand een halve dag langs om samen met de deelnemer typische problemen en eventuele nieuwe ontwikkelingen door te spreken.

Wil jij iemand inschrijven?

Neem dan contact op via het formulier en we nemen zsm contact op!

 


Contact opnemen met Young Coders
Bedrijf*
Voornaam*
Achternaam*
E-mail*
Telefoon